Monday, 3 October 2011

♥ bf or gf ♥

Bila seorg perempuan menangis , lelaki akan pujuk dan berkata "Awak jangan lha nangis ! saya sentiasa ada untuk awak .."
Bila seorg perempuan marah , lelaki akan kata "Awak kalau marah tak comel ! Habis hilang semua seri .. kikikikiki"
Bila seorg perempuan kecil hati lelaki akan pujuk and cakap "Awak tayah lha terasa hati .. saya ngan dea tade ape2 pun lha .."

LELAKI DIBERI KEISTIMEWAAN BILA BERC...AKAP ! SEMUA KATA2 LELAKI AKAN BUAT PEREMPUAN SEDIH JADI GEMBIRA , PEREMPUAN MARAH JADI GEMBIRA AND PEREMPUAN KECIL HATI PUN JADI GEMBIRA JUGAK !
JADI , PEREMPUAN PERLUKAN LELAKI .. LELAKI PUN PERLUKAN PEREMPUAN !
KALAU LELAKI TAKDE UNTUK PEREMPUAN , PEREMPUAN AKAN SEDIH .
KALAU PEREMPUAN TAKDE UNTUK LELAKI , PADA SIAPA LELAKI NK MELUAHKAN KATA2 ?

lelaki memang manis dalam berkata kata sampai perempuan boleh jadi cairr oooo ! Tayah nk tipu kalau korg kata korg tak suka lelaki ! ahahahaah -Wanny-

♥ S a h a b a t ? ? ♥

~♥  Sahabat umpama KOMPUTER..
~ ♥   Awk ENTER dlm idowp sy..
~♥  Sy SAVE awk dhati..
 ~ ♥ Awk FORMAT sgale mslh sy..
~ ♥  Tak mgkin sy DELETE awk dlm MEMORY sy ..

ske or kecewa


♥ S u k e 0 r K e c e w a ? ? ♥

 ~♥ 1st jmpe dyew eppy ngt . . xtw ar npe . . mse uh mggu asimilasi taon 2o11 . .  n pd mse sme gk ak jd facilitator kt c2 . . bezt ar gk . . N mse uh ar ak knaiy nan dye . .
~♥ Mse uh ad snam erobik . . brkenan ar kt si dia . . but , bkn sbgai awex . . msh 2 egt ag dtik mnis nan dye . . sdih ar gk lao egt alex . .
~♥ 1st , mang syg ngt kt dye  coz dye pndaiy jge aty ak . . tp ble da lme . . syg uh mkin ilang . . dye un mkin lme mkin brubah . . mkin jao nan ak . .
~♥ xpew ar . . biar ar sume 2 brakhir dgn cmnie . . gpown bkn hak ak . . trhimbas kmbali d egtan yg dye pnh ckp kt ak . . yg dye xkn knaiy nan cpe slain ak . . ak un ad ckp cm uh kt dye . . ak da tnaikn . . tp dye . . . . xpew ar . .
~♥ smoge brbahagia adk . . 2 jewp abg nk ckp . .
~♥ blaja lek lok , jgn mdh trbuai dgn cinta . .
~♥ " s a y a   s u k a  b i la  s a y a  k e n a  t i p u " . .

ske or kecewa


♥ S u k e 0 r K e c e w a ? ? ♥

 ~♥ 1st jmpe dyew eppy ngt . . xtw ar npe . . mse uh mggu asimilasi taon 2o11 . .  n pd mse sme gk ak jd facilitator kt c2 . . bezt ar gk . . N mse uh ar ak knaiy nan dye . .
~♥ Mse uh ad snam erobik . . brkenan ar kt si dia . . but , bkn sbgai awex . . msh 2 egt ag dtik mnis nan dye . . sdih ar gk lao egt alex . .
~♥ 1st , mang syg ngt kt dye  coz dye pndaiy jge aty ak . . tp ble da lme . . syg uh mkin ilang . . dye un mkin lme mkin brubah . . mkin jao nan ak . .
~♥ xpew ar . . biar ar sume 2 brakhir dgn cmnie . . gpown bkn hak ak . . trhimbas kmbali d egtan yg dye pnh ckp kt ak . . yg dye xkn knaiy nan cpe slain ak . . ak un ad ckp cm uh kt dye . . ak da tnaikn . . tp dye . . . . xpew ar . .
~♥ smoge brbahagia adk . . 2 jewp abg nk ckp . .
~♥ blaja lek lok , jgn mdh trbuai dgn cinta . .
~♥ " s a y a   s u k a  b i la  s a y a  k e n a  t i p u " . .

♥oke fine♥


♥ O k e F i n e ♥

, hmm awak salu cakap yang awak sayang saye tapi awak tak pena pun cakap depandepan , nape ehh ? saye nie bukan makan owunk pon . awak ader banyak owunk bawu tapi tak perlu lha saye na kecohkecoh at cini sebab saye rase awak pon taw cape owunk2 bawu tuh..awak taw tak ? of coz tatau kann sebab awak salu cakap saye bukanbukan tapi saye diam jea , saye pendam sedalam yang mungkin , saye uat cam tader pape jadi jea tapi pikiran awak tak pena lari tok pikir negative at saye . awak hepi eh nun owunk2 bawu tuh sume ? ouh congratez , saye doakan awak akan salu hepi nun depa meskipon saye tader . ewm perlu kea saye ader ? ouh maap correction oke , actually saye tak patot ader pon kan ? awak takya cakap pon saye da taw da . 

haa saye bukan saje jea ignore awak camtuh . awak pikir lar sendiri , kalo saye tegur awak n then awak tader respon bagus lar camtuh eh ? oke skunk saye taw yang awak perlukan perhatian saye , japjap perhatian saye ? aduhh salah lagi ewm perhatian saye umpama perhatian dari cowunk fakir miskin yang dok mintak duit tepi jalan tuh jea en ? awak taw tak saye salu usha awak dari jaoh walaopon saye ignore kan awak . saye pena cadang nak bagi somethink tok awak cimpan mase saye tader nie tapi hasrat saye tuh terbantut bile katekate bisa tuh keluar dari mulut awak . tapi saye still diamkan diri sebab tuh hak awak nak cakap ape tapi at least tolong pikir pasaan saye bule tak ? ouh lupe lorh , at least tolong pikir pasaan cowunk fakir miskin cam saye nie bule tak ?

ewm banyak mende saye nak tules rini tapi hati saye sebak sesangat . awak rase lepas saye pindah nanti ader tak mende2 camni jadi at saye buat kali kedua lagi ? saye cedey nun perubahan yang mendadak at diwi awak . saye berat hati nak tinggalkan awak kalo awak camni teross , saye pikir pasai awak taw . kalo tak caye awak tanye lha kengkawan yang salu lepaklepak nun saye betape sayang nyew saye at awak . err japjap nak tanye ciket bule tak ? awak tak sayang saye da eh ? huhh kalo tuh yang terbaek tok awak tape lha saye mampu berserah jea at least awak takan ingat saye paz nie da , hmm emang tuh yang awak nantikan selame nie en ?

awak , nanti kalo saye nak pegi da sudi tak awak tatap muke saye yang tak seberapa nak gah nie n then awak pandang mate saye n cakap SAYE TAK PERNAH SAYANG AWAK DAH bole tak ? err tuh pon kalo awak sudi jelar . mesti awak nak taw kan naper saye salu sangat rendahkan diri saye bile contact nun awak kan kan kan ? ewm maleh lew saye nak storie at awak agpon tader function pape pon . ewm tapi tapela demi awak..saye nak test betape sayang nyew awak at saye tapi skunk da terbukti katekate sayang awak selame nie palsu !! awak tanye lha diwi awak tuh sendiri nape saye chakap camni

 
saye pendam jea rase hancur plus caket hati plus putus harapan saye nie sedalam dalamnyew . ewm bole saye taw awak berubah sebab sape n sebab ape ? saye tak kenai dah sape awak , saye nak awak yang dulu . telatah n perangai awak yang dulu lha pengubat segala masala saye tapi skunk luke dalam hati saye nie semakin parah dengan katekate bisa awak tuh * lebey bisa dari segala bisa yang berbisa . saye tatau nak buat ape lagi nun awak , saye bukan sapesape pon tok awak kan . perlu kea saye rase sume ni ? perlu lha sebab saye sayang awak . ewm mama saye salu chakap = tak gune kite sayang owunk tuh sampai sanggup biarkan hati sendiri terseksa asalkan die hepi tapi die buat diwi kite nie umpama patong sebab gune bile perlu jea . 

awak pena rase tak terhiris jari sendiri ? mesti pena kan , pedih kan ? tapi hati saye ni lagi pedih dengan sume katekate awak tuh . bukan saye jea yang rase camni tapi ramai lagi , hmm awak bukan kesah pon . rase sayang awak at saye da berpaling at die kan kan ? saye bole bace hati awak lha sayangg..bukannyew saye bawu jea kenai awak . awak suke buat saye camni eh ? haa idea yang bagus , saye nasihatkan awak teros lha buat saye sepertimana awak nak oke . saye da pasrah gegila nie , ewm sampai cini jela coretan saye tok awak kali nie . saye tak bule tules mase nangez sebab nanti ayo mate saye jatoh atas keyboard nie , kunk tak pasaipasai saye kena lap balek huhh saye nie kan terlampau rajen hehe

lastly , saye doakan kebahagiaan awak disamping sesape pon awak nak at dunia n akhirat okay . waduh2 ayat cam akuu nak mati jea da kan kan ? haha saye da mati dalam hidup awak..awak2 saye nak mintak somethink bole kan ? yess bule pon , haa saye nak awak belajar rajenrajen bak kate Nabi cari lha ilmu sampai ke negeri china sekali pon okay ? ingat pesan saye nie taw awak . haa na cakap ape lagi eh ? haa awak emang sesuai pon dengan die macam pinang dibelah sepuluh sekali pon..jage diwi tuh leklok n jangan cenang diperbohkan oleh owunk laen oke sayangg . saye pegi dulu papai , muah pipi kanan ♥ muah pipi kiri ♥ tok awak jea hee ~

semoga berbahagia eh awak . . . . . .

♥ SyE BuKan UnTuk awK LgI ♥

                                                               saYa BukAn uNtUk..
                                                                         LaGi ♥ :{)


maaf ye....
♥sowy awk...
   sye bukan ye smpurna untuk awk....
♥ awk snggup kew maafkan sye :[)
♥ biarkan awk bhagia dngan si die.....
♥ lpe kn kisah slap kitew yng mnyakitkan...
♥ sye xnak ia mngangu awk lgi....
♥ kitew x di takdirkan brsama selameye...
♥ sye syng awk tau.....
♥ slmat tngal awk bye ... ♥

♥ SyE BuKan UnTuk awK LgI ♥

                                                               saYa BukAn uNtUk..
                                                                         LaGi ♥ :{)


maaf ye....
♥sowy awk...
   sye bukan ye smpurna untuk awk....
♥ awk snggup kew maafkan sye :[)
♥biarkan awk bhagia dngan si die.....